Обосновани Футболни Прогнози

Суиндън - Колчестър

2 Октомври 2012 - 21:45
Суиндън
Колчестър
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 10-ия кръг на текущият футболен сезон в Англия в Първа Лига между тимовете на Суиндън и Колчестър.

Накратко информацията за днешния двубой:

Суиндън

Суиндън се намират на 4-та позиция в класирането с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача са вкарали 14 гола в противниковата врата и са инкасирали 8 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът на Суиндън е с 4 мача досега, в които има 3 победи и 1 загуба, вкарал е 8 попадения във вратата на своите гости и е допуснал едва един гол в собствената си мрежа.

В последните си 6 двубоя в Първа Лига съставът на Суиндън има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-8.

Колчестър

Тимът на гостите от Колчестър е 20-ти във временното класиране със събрани 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 срещи е успял да отбележи 8 гола и е допуснал 13 попадения в своята врата. Навън съставът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още е без победа навън, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Колчестър е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, като футболистите му са отбелязали в мрежата на противниците си 5 гола и са получили 10 гола в своята врата.

Суиндън - Колчестър - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Суиндън има постигнатa 1 победа, отбора на Колчестър има спечелени 3 мача, а 1 среща е завършила наравно, при обща голова разлика 6-10. В предишните 2 срещи на своя терен с тима на Колчестър, играчите на Суиндън са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Суиндън е в серия от 3 поредни победи в шампионата, а у дома постигна победа в последния си мач с 4-0 над Борнемут.

Отборът на Колчестър постигна успех с 3-1 у дома над Хартлипул в последната си среща в Англия, а при визитите си е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.