Обосновани Футболни Прогнози

Дуисбург - Херта Берлин

1 Октомври 2012 - 21:15
Дуисбург
Херта Берлин
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Германската Втора Бундеслига между отборите на Дуисбург и Херта Берлин.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Дуисбург

Домакините са 18-ти в класирането само с 1 точка, след 1 равенство и 6 загуби от старта на сезона, като все още нямат победа до момента, а в изиграните 7 двубоя са реализирали 3 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 17 гола в мрежата си. У дома Дуисбург е изиграл 3 мача, в които има 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

Херта Берлин

Гостуващият състав на Херта Берлин е 6-ти в таблицата с актив от 14 точки от 4 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 7 двубоя е отбелязал 11 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 3 срещи, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача във Втора Бундеслига съставът на Херта Берлин има в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като футболистите му са вкарали в противниковата мрежа 9 гола и са допуснали 6 попадения в своята врата.

Дуисбург - Херта Берлин - директни мачове

В последните 2 играни двубоя между двата отбора, тимът на Дуисбург е записал една победа, а състава на Херта Берлин също е спечелил една среща, при обща голова разлика 2-1. В предишната среща на своя терен срещу Старата дама, играчите на Дуисбург загубиха с 0-1 през Април 2011 година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба с 0-3 като гост на Айнтрахт Брауншвайг в последната си среща в шампионата на Германия, а на своя стадион записа нулево реми с Бохум в последното си домакинство.

Отборът на гостите спечели с 1-0 у дома над Динамо Дрезден в предишната си среща в шампионата, а при визитите си стигна до реми 1-1 с Кайзерслаутерн в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.