Обосновани Футболни Прогнози

КА Батна - ВА Тлемсен

16 Октомври 2012 - 20:00
КА Батна
ВА Тлемсен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на настоящето първенство в Алжир в турнира Национален Шампионат между тимовете на КА Батна и ВА Тлемсен.

Накратко информацията за предстоящата среща:

КА Батна

КА Батна са на 14-то място в класирането с актив от 4 точки, от 1 победа, 1 равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 5 мача имат голова разлика 4-12. На своя терен отборът е играл 3 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на КА Батна е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-13.

ВА Тлемсен

Гостуващият тим на ВА Тлемсен е 13-ти във временното подреждане с актив от 4 точки, записани след една победа, едно равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 5 мача има отрицателна голова разлика 2-9. При гостуванията си съставът е изиграл 2 срещи, в които е записал 2 последователни загуби, при голова разлика 1-6.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат футболистите на ВА Тлемсен са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 10 гола.

КА Батна - ВА Тлемсен - директни срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата тима, КА Батна има спечеленa една победа, а отбора на ВА Тлемсен също е записал 1 победа, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща пред своите почитатели с ВА Тлемсен, Домакините от КА Батна са постигнали една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на КА Батна е в серия от 2 последователни поражения в шампионата на Алжир, а при домакинствата си допусна загуба в последния си двубой.

Тимът на ВА Тлемсен постигна победа в предишния кръг в първенството на Алжир, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.