Обосновани Футболни Прогнози

Сент Етиен - Рен

26 Октомври 2012 - 21:45
Сент Етиен
Рен
Прогноза: X2
Коефициент: 1.67
2 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Лига 1 на Франция между футболистите на Сент Етиен и Рен.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Сент Етиен

Футболистите на тима домакин заемат 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя са отбелязали 15 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 7 попадения в своята врата. У дома Сент Етиен има 5 двубоя досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-3.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Сент Етиен има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 3 гола.

Рен

Отборът на гостите от Рен заема 9-то място в класирането с актив от 13 точки, натрупани след 4 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи е реализирал 12 гола във вратата на противниците си и е получил 12 попадения в собствената врата. Далеч от дома отборът има 4 мача до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 4-6.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Червено-черните имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Сент Етиен - Рен - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, Сент Етиен има записанa една победа, отбора на Рен също има записанa една победа, а в 3 мача двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-3. В предишните 2 мача у дома с Рен, футболистите на Сент Етиен имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините записа равенство в предишната си среща в шампионата на Франция, а у дома постигна победа в последната си среща.

Съставът на Рен е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Франция, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.