Обосновани Футболни Прогнози

Фърст Виена - Хартберг

5 Октомври 2012 - 19:30
Фърст Виена
Хартберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 12-ия кръг на настоящият шампионат в Австрия в Ерсте Лигата между футболните тимове на Фърст Виена и Хартберг.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Фърст Виена

Фърст Виена са на 9-то място в класирането с актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя са реализирали 12 попадения и са позволили да им отбележат 28 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Фърст Виена е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на противниците си и е получил 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Виена имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 15 получени гола.

Хартберг

Тимът на гостите от Хартберг заема 7-мо място в таблицата с 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 срещи има голова разлика 11-17. Като гост отборът има 5 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига футболистите на Хартберг имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-13.

Фърст Виена - Хартберг - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Фърст Виена е записал една победа, състава на Хартберг има спечелени 3 успеха, а в 1 среща двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 3-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Хартберг, футболистите на Фърст Виена имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Фърст Виена постигна победа в последния си мач в Австрия, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Тимът на гостите от Хартберг е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Австрия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.