Обосновани Футболни Прогнози

Новара - Бреша

13 Октомври 2012 - 21:45
Новара
Бреша
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на Новара и Бреша от поредния кръг на шампионата в Серия Б на Италия.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

Новара

Домакините са 15-ти в класирането с актив от 7 точки, от 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 8 мача са реализирали 11 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 9 гола в собствената мрежа. У дома Новара има 4 срещи, в които има една победа, 2 равенства и една загуба, реализирал е 5 гола във вратата на противниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Бяло-сините е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Бреша

Гостуващият отбор на Бреша е на 8-мо място в таблицата с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 8 срещи има положителна голова разлика 10-8. Далеч от дома тимът има 4 срещи досега, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, реализирал е 4 гола във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Бяло-сините има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-7.

Новара - Бреша - директни мачове

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 загуби в Италия, а на своя стадион допусна загуба в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Бреша постигна успех в последния кръг в шампионата на Италия, а при визитите си е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.