Обосновани Футболни Прогнози

Бристол Роувърс - Челтнъм Таун

3 Октомври 2012 - 21:45
Бристол Роувърс
Челтнъм Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между футболните тимове на Бристол Роувърс и Челтнъм Таун от 10-ия кръг на първенството във Втора Лига на Англия.

Стига приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Бристол Роувърс

Домакините са 21-ви в класирането с 7 точки, натрупани след 1 победа, 4 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 6-14. На домашна сцена Пиратите има 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е 2 гола във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 7 гола в своята врата.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Бристол Роувърс са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 5 гола и са допуснали 11 гола.

Челтнъм Таун

Гостуващият отбор на Челтнъм Таун заема 8-мо място в класирането с 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 двубоя е реализирал 11 попадения и е позволил да му отбележат 10 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 4-3.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига футболистите на Челтнъм Таун имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-8.

Бристол Роувърс - Челтнъм Таун - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, съставът на Бристол Роувърс има записани 2 победи, отбора на Челтнъм Таун също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 двубоя у дома срещу състава на Челтнъм Таун, футболистите на Бристол Роувърс нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Бристол Роувърс постигна победа в предишния кръг в шампионата на Англия, а у дома е в серия от 2 равни срещи.

Съставът на гостите от Челтнъм Таун постигна победа в последния си мач в първенството, а при гостуванията си е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.