Обосновани Футболни Прогнози

Кротоне - Новара

19 Октомври 2012 - 21:45
Кротоне
Новара
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на Кротоне и Новара от 10-ия кръг на текущият футболен сезон в Италия в Серия Б. Кротоне приемат на Стадио Езио Скида гостуващия отбор на Новара.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Кротоне

Кротоне се намират на 17-та позиция в таблицата с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя са успели да отбележат 6 попадения в противниковата врата и са допуснали 9 попадения в собствената мрежа. Като домакин тимът на Кротоне е играл 4 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 5-3.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Кротоне са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 1-6.

Новара

Гостуващият отбор на Новара е 13-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача е вкарал 15 гола в противниковата врата и е инкасирал 11 гола в мрежата си. Като гост отборът има 4 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Бианкоадзурите имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Кротоне - Новара - преки срещи

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата отбора, отборът на Кротоне няма записана нито една победа, а Новара има постигнати 2 победи, при обща голова разлика 0-6. В предишната среща у дома срещу отбора на Бианкоадзурите, Домакините от Кротоне нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Кротоне стигна до равенство в последната си среща в Италия, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите от Новара постигна успех в последния си двубой в шампионата, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.