Обосновани Футболни Прогнози

РАЕК Монс - Стандарт Лиеж

21 Октомври 2012 - 19:00
РАЕК Монс
Стандарт Лиеж
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
3 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Белгия в турнира Първа Дивизия между отборите на РАЕК Монс и Стандарт Лиеж.

Факти и данни за днешния сблъсък:

РАЕК Монс

РАЕК Монс се намират на 10-то място в класирането с актив от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи са отбелязали 19 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 20 гола в своята мрежа. На своя терен тимът на РАЕК Монс има 5 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на РАЕК Монс са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 13 гола.

Стандарт Лиеж

Гостуващият състав на Стандарт Лиеж е 9-ти във временното подреждане с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има голова разлика 20-18. Като гост тимът има 5 срещи досега, в които има 1 победа, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 11 гола във вратата на съперниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Червените са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 11-14.

РАЕК Монс - Стандарт Лиеж - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на РАЕК Монс няма нито 1 победа, отбора на Стандарт Лиеж има постигнати 3 победи, а в 2 мача двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Стандарт Лиеж, Домакините от РАЕК Монс нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на РАЕК Монс стигна до равенство в предишния си двубой в Белгия, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Отборът на гостите има победа в последния кръг в шампионата на Белгия, а далеч от дома е с 3 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.