Обосновани Футболни Прогнози

Олимпиакос Никозия - АЕЛ Лимасол

8 Октомври 2012 - 19:00
Олимпиакос Никозия
АЕЛ Лимасол
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между футболистите на Олимпиакос Никозия и АЕЛ Лимасол от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Кипър.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Олимпиакос Никозия

Домакините от Олимпиакос Никозия са 8-ми в таблицата с временното подреждане с 4 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 4 двубоя са отбелязали 6 гола в противниковата врата и са допуснали 4 попадения в мрежата си. Като домакин тимът на Олимпиакос Никозия е играл 2 срещи, в които има 2 последователни победи, при голова разлика 5-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Олимпиакос Никозия имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

АЕЛ Лимасол

Съставът на гостите от АЕЛ Лимасол е 4-ти в класирането с актив от 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 4 мача е вкарал 7 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 3 гола във вратата си. При визитите си съставът е изиграл 2 двубоя до момента, в които има една победа, 1 равенство и нито една загуба навън, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Лъвовете има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 3 гола.

Олимпиакос Никозия - АЕЛ Лимасол - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата тима, Олимпиакос Никозия няма записана нито 1 победа, отбора на АЕЛ Лимасол е записал 4 успеха, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 5-10. В последните 2 мача пред своите фенове с отбора на АЕЛ Лимасол, футболистите на Олимпиакос Никозия нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Олимпиакос Никозия има поражение в последния кръг в шампионата на Кипър, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни победи.

Съставът на АЕЛ Лимасол е в серия от 2 равенствa в шампионата на Кипър, а далеч от дома стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.