Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ИФК Мариехамн

30 Юли 2012 - 18:30
Интер Турку
ИФК Мариехамн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя от 19-ия кръг на футболния сезон във Вейкауслигата на Финландия между отборите на Интер Турку и ИФК Мариехамн.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Интер Турку

Футболистите на домакините са първи във временното подреждане с актив от 35 точки, записани след 11 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са вкарали 39 гола в противниковата врата и са допуснали 21 попадения в мрежата си. На своя стадион съставът на Синьо-черните е играл 9 срещи досега, в които има 7 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, вкарал е 19 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача за първенство тимът на Интер Турку има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 15-11.

ИФК Мариехамн

Гостуващият отбор на ИФК Мариехамн е трети във временното класиране с актив от 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи е реализирал 25 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 21 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е получил 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи във Вейкауслигата отборът на ИФК Мариехамн има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като играчите му са вкарали на противника си 6 попадения и са получили 9 гола в своята врата.

Интер Турку - ИФК Мариехамн - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, съставът на Интер Турку е спечелил 2 победи, а отбора на ИФК Мариехамн е с 3 победи, при общо голово съотношение 5-6. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на ИФК Мариехамн, футболистите на Интер Турку са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Интер Турку е с 3 поредни успеха в първенството на Финландия, а на своя стадион е с 2 поредни успеха с общ резултат 5-2 над ХИК Хелзинки и ДжДжК Яваскила.

Тимът на ИФК Мариехамн стигна до равенство 3-3 у дома с ДжДжК Яваскила в последния си мач в първенството на Финландия, а като гост допусна загуба с 0-2 от ФК Лахти в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.