Обосновани Футболни Прогнози

Металург Запорожие - Днепър Днепропетровск

22 Юли 2012 - 18:00
Металург Запорожие
Днепър Днепропетровск
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
0 - 4
позната футболни прогнози

Днес ще анализирам футболния двубой от 3-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Украйна в Премиер Лига между футболните състави на Металург Запорожие и Днепър Днепропетровск. Казаците приемат на своя стадион противниковия футболен отбор на Днепър Днепропетровск.

Ето и фактите за днешната футболна среща:

Металург Запорожие

Домакините от Металург Запорожие са 13-ти в класирането без записана точка, след 1 загуба, като имат голова разлика 0-2. Пред собствените си верни фенове отборът все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и все още не е получил нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Казаците имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Днепър Днепропетровск

Тимът на гостите от Днепър Днепропетровск е на 5-та позиция във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новото първенство, като има голова разлика 3-1. На чужд терен съставът все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Днеприани е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 17-6.

Металург Запорожие - Днепър Днепропетровск - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата противника, тимът на Металург Запорожие не е записал нито 1 победа, а отбора на Днепър Днепропетровск е спечелил 5 победи, при общо голово съотношение 1-12. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Днепър Днепропетровск, играчите на Металург Запорожие нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Металург Запорожие има поражение в предишния кръг в Украйна, а на своя стадион има успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 3 последователни победи в Украйна, а далеч от дома е с 3 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.