Обосновани Футболни Прогнози

Универсидад Сан Мартин - Кобресол

18 Юли 2012 - 21:00
Универсидад Сан Мартин
Кобресол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния сблъсък между футболистите на Универсидад Сан Мартин и Кобресол от 24-ия кръг на първенството в Перуанската Примера Дивисион. .

Накратко малко факти и статистика за днешната футболна среща:

Универсидад Сан Мартин

Домакините са 11-ти в таблицата с 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 23 мача имат голова разлика 27-33. Пред собствените си почитатели Универсидад Сан Мартин е играл 11 мача до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 18-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Универсидад Сан Мартин са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Кобресол

Съставът на гостите от Кобресол е на 16-та позиция във временното подреждане с 12 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 15 загуби от началото на първенството, като в изиграните 23 двубоя има отрицателна голова разлика 18-40. При гостуванията си отборът е играл 11 срещи досега, в които има 1 победа и 10 загуби, при обща голова разлика 9-24.

В последните си 6 двубоя в Примера Дивисион тимът на Кобресол има записани 3 равенства и 3 загуби и няма нито една победа, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 10 попадения от футболистите на своите съперници.

Универсидад Сан Мартин - Кобресол - директни мачове

В предишните 3 играни срещи между двата съперника, тимът на Универсидад Сан Мартин има спечеленa 1 среща, отбора на Кобресол не е постигнал нито една победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 2-1. В последната среща на своя стадион с отбора на Кобресол, Домакините от Универсидад Сан Мартин записаха нулево реми през Юли миналата година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Универсидад Сан Мартин записа равенство 0-0 като гост на Хуан Аурих в последния си мач в Перу, а на своя стадион допусна загуба с 2=3 от Хосе Галвес в последния си мач.

Отборът на гостите постигна равенство 1-1 у дома с Реал Гаркиласо в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен е с 9 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.