Обосновани Футболни Прогнози

Белинзона - Лугано

23 Юли 2012 - 20:45
Белинзона
Лугано
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе сблъсъка между отборите на Белинзона и Лугано от 2-ия кръг на футболния шампионат в Швейцария в Чалъндж Лига.

Информацията за предстоящия двубой:

Белинзона

Футболистите на домакините са на трета позиция в таблицата с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като имат положителна голова разлика 2-1. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици ACB все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не е успял да се разпише във вратата на гостуващите състави и все още не е позволил да му отбележат нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Белинзона е записал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са разписали в мрежата на противниците си 15 гола и са инкасирали 3 гола от противниковите футболни отбори.

Лугано

Гостуващият състав на Лугано е 2-ри в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като е реализирал 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 1 гола в собствената врата. Далеч от дома тимът все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални срещи в Чалъндж Лига футболистите на Лугано имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Белинзона - Лугано - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, ACB е спечелил 3 успеха, а Лугано има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 11-6. В последните 2 срещи у дома с състава на Лугано, играчите на Белинзона са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е с 3 поредни победи в шампионата на Швейцария, а при домакинствата си е с 3 поредни победи.

Тимът на гостите има успех в предишния кръг в Швейцария, а на чужд терен стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.