Обосновани Футболни Прогнози

Браге - Халмстад

17 Юли 2012 - 20:00
Браге
Халмстад
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на Браге и Халмстад от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Швеция в Суперетан Лига. Браге приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Халмстад.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Браге

Браге са на 12-то място в таблицата с актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача са вкарали 16 гола в противниковата врата и са допуснали 22 гола във вратата си. На собствения си терен Браге е играл 6 мача до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига играчите на Браге имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 7 гола и са получили 9 гола.

Халмстад

Гостуващият отбор на Халмстад е на трета позиция в таблицата с временното класиране с актив от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има положителна голова разлика 30-14. На чужд терен съставът има 6 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-8.

В последните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига съставът на Халмстад има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали 17 гола и са им вкарали 8 гола.

Браге - Халмстад - директни срещи

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Браге допусна загуба в последния си двубой в първенството на Швеция, а на собствения си стадион записа реми в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни ремита в Швеция.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.