Обосновани Футболни Прогнози

Брейдаблик Копавогур - Кефлавик

5 Юли 2012 - 22:15
Брейдаблик Копавогур
Кефлавик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
0 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между Брейдаблик Копавогур и Кефлавик от 10-ия кръг на шампионата във Висшата Лига на Исландия.

Информация за днешната футболна среща:

Брейдаблик Копавогур

Играчите на Брейдаблик Копавогур са 5-ти във временното подреждане с 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи са вкарали 8 попадения и са допуснали 8 гола в собствената си мрежа. На собствения си стадион Брейдаблик Копавогур е играл 5 двубоя до момента, в които има 3 победи и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата мрежа и е допуснал 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Брейдаблик Копавогур е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Кефлавик

Съставът на гостите от Кефлавик е 9-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 11 точки от 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи има голова разлика 14-15. На чужд терен отборът е изиграл 5 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в собствената си мрежа.

В предишните си 6 срещи във Висшата Лига футболистите на Кефлавик са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-13.

Брейдаблик Копавогур - Кефлавик - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата противника, отборът на Брейдаблик Копавогур е записал 3 победи, отбора на Кефлавик е спечелил една среща, а 1 мач е завършил реми, при общо голово съотношение 8-3. В предишните 2 срещи на своя терен с Кефлавик, играчите на Брейдаблик Копавогур имат една победа и 1 загуба, като спечелиха с 2-1 предишното си домакинство през Юни миналата година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините записа реми 1-1 като гост на Филкир Рейкявик в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни успеха над Гриндавик и КР Рейкявик.

Съставът на Кефлавик също стигна до реми в предишния кръг в Исландия - 2-2 у дома със Селфос, а далеч от дома спечели с 2-0 над Фрам Рейкявик в предишния си двубой, след 2 поредни поражения далеч от дома.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.