Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Олборг

28 Юли 2012 - 16:00
ФК Копенхаген
Олборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между отборите на ФК Копенхаген и Олборг от 3-ия кръг на текущият шампионат в Суперлигата на Дания.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

ФК Копенхаген

Домакините заемат второ място в таблицата с временното подреждане с 4 точки, след една победа и едно равенство, като тима все още е без загуба от началото на сезона, a в изиграните 2 мача има голова разлика 5-3. Пред своите предани привърженици отборът има един мач досега, в който спечели с 4-2 срещу Мидтиланд.

В предишните си 6 двубоя в Суперлигата тимът на ФК Копенхаген има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Олборг

Тимът на гостите от Олборг е трети във временното подреждане с актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като тима все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, а в изиграните общо 2 двубоя е реализирал 3 гола и е инкасирал 2 попадения в собствената си мрежа. Като гост отборът има един мач до момента, в който е записа равенство 1-1 с отбора на Орхус.

В последните си 6 двубоя в Суперлига отборът на AaB е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-10.

ФК Копенхаген - Олборг - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, Гражданите имат записани 4 победи, отбора на Олборг няма спечелена нито една среща, а в един мач двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 9-1. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Олборг, играчите на ФК Копенхаген имат 2 победи - 2-0 през 2011 и 3-0 през Април тази година.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.