Обосновани Футболни Прогнози

Стярнан Гардабаер - Фрам Рейкявик

2 Юли 2012 - 22:15
Стярнан Гардабаер
Фрам Рейкявик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на сезона в Исландската Висша Лига между футболните състави на Стярнан Гардабаер и Фрам Рейкявик.

Информацията за предстоящия двубой:

Стярнан Гардабаер

Футболистите на отбора домакин се намират на 5-то място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и една загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи са успели да вкарат 16 гола в противниковата врата и са допуснали 14 попадения в собствената си мрежа. Като домакин съставът на Стярнан Гардабаер е играл 3 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 6-5.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Стярнан Гардабаер е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 и получени 10 гола.

Фрам Рейкявик

Гостуващият отбор на Фрам Рейкявик е на 11-та позиция във временното класиране със събрани 6 точки след 2 победи и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи е реализирал 7 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 12 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 3 срещи досега, в които е записал една победа и 2 загуби, при голова разлика 2-2.

В последните си 6 мача във Висшата Лига футболистите на Фрам Рейкявик имат записани 2 победи и 4 загуби, като са отбелязали 7 попадения и са допуснали 10 гола във вратата си.

Стярнан Гардабаер - Фрам Рейкявик - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, тимът на Стярнан Гардабаер има една победа, отбора на Фрам Рейкявик има записани 3 победи, а в една среща двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 12-12. В последните 2 срещи у дома с отбора на Фрам Рейкявик, играчите на Стярнан Гардабаер нямат победа - равенство през 2011 и загуба през 2010 година.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините постигна реми 2-2 като гост на ФХ Хафнарфьордур в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си спечели с 3-2 над Валур Рейкявик в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Фрам Рейкявик е в серия от 3 последователни поражения в първенството, а далеч от дома загуби с 0-1 от Филкир Рейкявик в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.