Обосновани Футболни Прогнози

Алта - Стрьомен

11 Юли 2012 - 19:00
Алта
Стрьомен
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.55
2 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между съставите на Алта и Стрьомен от 13-ия кръг на текущият сезон в Норвежката Адеколиген.

Информация за предстоящия футболен сблъсък:

Алта

Алта са 15-ти в таблицата с актив от 8 точки, натрупани след една победа, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача са успели да вкарат 15 гола в противниковата врата и са инкасирали 19 попадения в собствената си мрежа. Пред собствените си привърженици съставът е играл 6 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-11.

В последните си 6 мача в Адеколиген съставът на Алта е записал 3 равенства и 3 загуби и няма нито една победа, при голова разлика 6-13.

Стрьомен

Съставът на гостите от Стрьомен се намира на 11-то място във временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 срещи има отрицателна голова разлика 15-18. На чужд терен отборът има 5 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Стрьомен са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Алта - Стрьомен - преки мачове

В предишните 4 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Алта е постигнал 2 успеха, отбора на Стрьомен е спечелил една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 7-9. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Стрьомен, играчите на Алта имат една победа и 1 равенство - 1-1 в последното си домакинство през Юли 2011 година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Алта загуби с 0-3 гостуването си на ХамКам в последния кръг в първенството, а на своя стадион записа реми 2-2 с Бодо Глимт в предишния си двубой.

Съставът на Стрьомен е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата на Норвегия, а при гостуванията си стигна до нулево реми с Бодо Глимт в предишната си визита.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.