Обосновани Футболни Прогнози

Нордселанд - Одензе

29 Юли 2012 - 20:00
Нордселанд
Одензе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между Нордселанд и Одензе от 4-ия кръг на шампионата в Датската Суперлига.

Информацията за предстоящия двубой:

Нордселанд

Дивите тигри се намират на 6-та позиция в класирането с 3 точки, след 1 победа и една загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 2 двубоя са успели да отбележат 5 гола в противниковата врата и са инкасирали 3 попадения в мрежата си. Като домакин Нордселанд все още не е изиграл нито една среща досега.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Нордселанд имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали във вратата на своите противници 11 гола и са допуснали 3 попадения от противниковите футболни отбори.

Одензе

Гостуващият отбор на Одензе е 7-ми в класирането с актив от 3 точки, след една победа и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 2 двубоя има голова разлика 1-1. При гостуванията си тимът има един мач, в който е постигна победа с 1-0 над Брьондби.

В последните си 6 срещи за първенство тимът на Одензе е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 3 гола.

Нордселанд - Одензе - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата тима, тимът на Нордселанд е записал 2 успеха, състава на Одензе също има 2 победи, а в един двубой двата съперника са завършили без победител, при обща голова разлика 4-7. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу състава на Одензе, Домакините от Нордселанд нямат победа - едно равенство 0-0 през Май и загуба с 1-4 през 2010 година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Нордселанд загуби с 1-3 гостуването си на Мидтиланд в предишната си среща в първенството на Дания.

Тимът на гостите загуби с 0-1 у дома от Рандерс в предишния кръг в Дания, а като гост постигна победа в последния си мач с 1-0 над Брьондби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.