Обосновани Футболни Прогнози

Хаугесунд - Розенборг

15 Юли 2012 - 21:00
Хаугесунд
Розенборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на текущото първенство в Норвегия в Типелиген между футболните тимове на Хаугесунд и Розенборг. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Розенборг на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия двубой:

Хаугесунд

Футболистите на състава домакин се намират на 4-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 24 точки, постигнати след 6 победи, 6 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 двубоя са вкарали 23 гола в противниковата врата и са получили 14 гола в собствената мрежа. На своя терен FKH е играл 6 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 11-6.

В последните си 6 официални двубоя в Типелиген тимът на FKH има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Розенборг

Съставът на гостите от Розенборг е на трето място в класирането с актив от 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 14 срещи има положителна голова разлика 24-13. На чужд терен отборът е играл 6 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 11-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген тимът на Розенборг има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 8 попадения и са допуснали 5 попадения от противниците си.

Хаугесунд - Розенборг - директни срещи

В предишните 4 играни двубоя между двата противника, FKH има спечеленa една победа, отбора на Розенборг също е записал една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Розенборг, футболистите на Хаугесунд нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Хаугесунд има поражение в предишния си двубой в първенството, а у дома е с 2 последователни ремита.

Съставът на гостите е с 2 успеха в първенството, а като гост постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.