Обосновани Футболни Прогнози

Магна - Матерсбург

31 Март 2012 - 19:30
Магна
Матерсбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес забелязах срещата от 28-ия кръг на текущият футболен сезон в Бундеслигата на Австрия между футболните отбори на Магна и Матерсбург. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Матерсбург на домашния си стадион Виенер Нойщад.

Време е за информацията за предстоящия двубой:

Магна

Домакините се намират на 9-то място в таблицата с временното класиране с 29 точки, след 6 победи, 11 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 27 мача са реализирали 20 попадения и са допуснали 33 гола в собствената мрежа. На собствения си терен съставът на Магна е играл 13 мача, в които има 2 победи, 9 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Бундеслига играчите на Магна са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-6.

Матерсбург

Гостуващият тим на Матерсбург е 8-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 31 точки, събрани след 7 победи, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи е реализирал 32 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 31 гола в собствената мрежа. При гостуванията си съставът има 14 мача, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Матерсбург са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 6-3.

Магна - Матерсбург - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Магна има постигнати 3 победи, отбора на Матерсбург има постигнатa 1 победа, а в един мач двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Матерсбург, Домакините от Магна са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Магна записа реми в последната си среща срещу Рийд 1-1 в първенството на Австрия, като преди това има още три равенства у дома.

Съставът на гостите от Матерсбург записа равенство в предишната си среща в шампионата, а като гост има 1 равенство и една победа.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.