Обосновани Футболни Прогнози

Ал Насър Джалиб - Ал Кадисия Кувейт

29 Март 2012 - 17:15
Ал Насър Джалиб
Ал Кадисия Кувейт
Прогноза: 2
Коефициент: 1.30
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Ал Насър Джалиб и Ал Кадисия Кувейт от 12-ия кръг на футболното първенство във Висшата Лига на Кувейт. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу отбора на Ал Кадисия Кувейт.

Ето и фактите за днешната футболна среща:

Ал Насър Джалиб

Футболистите на състава домакин са 8-ми в таблицата с общ сбор от 6 точки, натрупани след 1 победа, 3 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 двубоя имат голова разлика 12-24. Като домакин съставът на Ал Насър Джалиб е играл 4 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ал Насър Джалиб са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 8-11.

Ал Кадисия Кувейт

Гостуващият тим на Ал Кадисия Кувейт е първи в класирането с актив от 28 точки, записани след 9 победи, едно равенство и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 11 мача има положителна голова разлика 24-4. Като гост отборът е изиграл 4 двубоя, в които има само победи, при голова разлика 9-0.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ал Кадисия Кувейт имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 12-4.

Ал Насър Джалиб - Ал Кадисия Кувейт - директни двубои

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата съперника, Ал Насър Джалиб няма записана нито 1 победа, а отбора на Ал Кадисия Кувейт е записал 4 успеха, при общо голово съотношение 2-13. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу Ал Кадисия Кувейт, играчите на Ал Насър Джалиб нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Ал Насър Джалиб записа реми в последния кръг в Кувейт, а на собствения си терен записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите стигна до равенство в последния кръг в първенството, а на чужд терен е в серия от 4 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.