Обосновани Футболни Прогнози

Наполи - Каляри

9 Март 2012 - 21:45
Наполи
Каляри
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
6 - 3
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на мача от поредния кръг на първенството в Серия А на Италия между футболистите на Наполи и Каляри. Треньора на домакините Валтер Мазари извежда на домашния си терен Сао Паоло в Неапол своите играчи срещу противниковия отбор на Каляри.

Време е за статистиката за днешния мач:

Наполи

Домакините от Наполи са 5-ти във временното подреждане със събрани 43 точки, натрупани след 11 победи, 10 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 мача имат положителна голова разлика 44-25. У дома отборът на Наполи е изиграл 13 срещи, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 24-13.

В предишните си 6 мача в Серия А футболистите на Сините имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 и получени 1 гола.

Каляри

Гостуващият отбор на Каляри е 15-ти в класирането с актив от 31 точки, записани след 7 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи е вкарал 23 гола в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в собствената мрежа. При визитите си тимът е изиграл 13 мача, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Островитяните са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 7 гола и са инкасирали 8 попадения от своите противници.

Наполи - Каляри - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, Наполи има спечелени 2 мача, отбора на Каляри не е записал нито една победа, а 3 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Каляри, играчите на Наполи имат 1 победа и 1 равенство, като спечелиха с 2-1 предишното си домакинство през Март миналата година.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Наполи е в серия от 4 последователни успеха и 6 мача без загуба в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни победи и 5 срещи без поражение.

Съставът на Каляри е с 2 поредни загуби в първенството на Италия, а при визитите си допусна загуба с 0-3 от Сиена в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 6 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.