Обосновани Футболни Прогнози

Рединг - Портсмут

6 Март 2012 - 22:00
Рединг
Портсмут
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 34-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Английската Чемпиъншип между съставите на Рединг и Портсмут.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Рединг

Играчите на домакините от Рединг са трети в класирането с актив от 60 точки, записани след 18 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 срещи имат положителна голова разлика 43-28. Като домакин тимът е изиграл 17 двубоя досега, в които има 9 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 24 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Рединг има само победи и доказва, че е в прекрасна форма, при голова разлика 9 вкарани и 1 получени гола.

Портсмут

Тимът на гостите от Портсмут е 19-ти в класирането с 36 точки (9 победи, 9 равенства и 15 загуби), като в изиграните общо 33 срещи е вкарал 34 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 37 попадения в своята врата. Като гост съставът е играл 17 мача, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 14-23.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Помпи са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали 2 попадения и са допуснали 8 гола в своята врата.

Рединг - Портсмут - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Рединг е спечелил 1 среща, отбора на Портсмут има 2 победи, а в 2 мача двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Портсмут, Домакините от Рединг са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Рединг е в серия от 6 поредни победи в Чемпиъншип на Англия, а на своя стадион е с 3 поредни победи и 7 победи в последните си 8 домакинства.

Тимът на гостите допусна поражение с 1-3 у дома от Мидълзбро в последния си мач в Англия, а далеч от дома загуби с 0-2 от Барнзли в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.