Обосновани Футболни Прогнози

Байерн Мюнхен - Хофенхайм

10 Март 2012 - 16:30
Байерн Мюнхен
Хофенхайм
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
7 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам двубоя между футболистите на Байерн Мюнхен и Хофенхайм от поредния кръг на текущият сезон във Бундеслигата на Германия.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Байерн Мюнхен

Играчите на Байерн Мюнхен са втори в таблицата с временното класиране със събрани 48 точки (15 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона), като в изиграните 24 срещи са вкарали 51 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. У дома съставът е изиграл 12 мача до момента, в които има 10 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 36-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството Баварците са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-3.

Хофенхайм

Тимът на гостите от Хофенхайм е 10-ти във временното класиране с 30 точки, натрупани след 7 победи, 9 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 24 двубоя има голова разлика 27-28. При гостуванията си съставът е изиграл 12 двубоя, в които е записал 4 победи, едно равенство и 7 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 18 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство тимът на Хофе е записал една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 и получени 9 гола.

Байерн Мюнхен - Хофенхайм - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, отборът на Байерн Мюнхен е постигнал 3 успеха, отбора на Хофенхайм няма спечелена нито една победа, а в 2 мача двата съперника са завършили без победител, при обща голова разлика 9-2. В последните 2 мача у дома с Хофенхайм, играчите на Байерн Мюнхен са записали 2 победи - 2-0 през 2010 и 4-0 през Февруари миналата година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Байерн Мюнхен допусна поражение с 0-2 от Байер в Леверкузен в последната си среща в шампионата, а на своя стадион е в серия от 5 поредни победи с общ резултат 13-1.

Отборът на гостите постигна равенство 1-1 с Кьолн у дома в последния си мач в Германия, а при визитите си постигна успех с 2-1 над Волфсбург в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 7 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.