Обосновани Футболни Прогнози

Брайтън - Кардиф

7 Март 2012 - 21:45
Брайтън
Кардиф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните тимове на Брайтън и Кардиф от поредния кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Брайтън

Домакините се намират на 7-ма позиция в класирането с актив от 54 точки, записани след 15 победи, 9 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 34 мача имат положителна голова разлика 40-34. На домашна сцена Брайтън е играл 16 мача досега, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 26-14.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Чайките е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 и получени 4 гола.

Кардиф

Гостуващият отбор на Кардиф е 8-ми в таблицата със събрани 53 точки (14 победи, 11 равенства и 8 загуби), като в изиграните общо 33 мача е вкарал 50 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 41 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е играл 17 мача досега, в които има 4 победи, 9 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-19.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Кардиф е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като е вкарал 6 гола и е допуснал 12 попадения в своята врата.

Брайтън - Кардиф - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, Брайтън има една победа, състава на Кардиф е с 2 успеха, а в 2 срещи двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Кардиф, играчите на Брайтън нямат победа - 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Брайтън постигна равенство 1-1 като гост на Донкастър в предишния си двубой в шампионата, а у дома спечели с 3-0 срещу Ипсуич в предишния си двубой.

Тимът на Кардиф е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения и 4 мача без победа.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.