Обосновани Футболни Прогнози

Байер Леверкузен - Борусия М'Гладбах

17 Март 2012 - 16:30
Байер Леверкузен
Борусия М'Гладбах
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния двубой от поредния кръг на сезона във Бундеслигата на Германия между Байер Леверкузен и Борусия М'Гладбах.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Байер Леверкузен

Аспирините се намират на 5-то място в класирането с актив от 40 точки, записани след 11 победи, 7 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 25 срещи имат голова разлика 38-32. Като домакин съставът има 12 срещи досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 20-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Байер Леверкузен има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Борусия М'Гладбах

Отборът на гостите от Борусия М'Гладбах е трети в таблицата с временното подреждане с 48 точки, събрани след 14 победи, 6 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 25 двубоя има голова разлика 37-15. Като гост тимът е изиграл 12 двубоя, в които има 6 победи, 1 равенство и 5 загуби, реализирал е 12 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в Бундеслигата отборът на Борусия М'Гладбах има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 и получени 3 гола.

Байер Леверкузен - Борусия М'Гладбах - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Байер Леверкузен има спечелени 2 мача, отбора на Борусия М'Гладбах е с 1 победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 12-12. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Жребците, играчите на Байер Леверкузен са записали една победа и една загуба - с 3-6 в предишното си домакинство през Август 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Байер Леверкузен допусна загуба с 2-3 като гост на Волфсбург в последния кръг в първенството на Германия, а у дома е с 2 поредни победи и 4 мача без поражение.

Съставът на гостите стигна до реми 0-0 у дома с Фрайбург в предишния си двубой в Германия, а при гостуванията си допусна поражение с 0-1 от Нюрнберг в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.