Обосновани Футболни Прогнози

Ювентус - Киево

3 Март 2012 - 21:45
Ювентус
Киево
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между Ювентус и Киево от 26-ия кръг на футболното първенство в Италианската Серия А.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Ювентус

Бианконерите са втори в таблицата с актив от 50 точки (13 победи и 11 равенства), като отбора все още е без загуба от началото на сезона, а в изиграните общо 24 срещи са вкарали 37 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 15 гола в мрежата. У дома съставът е играл 12 срещи, в които има 8 победи, 4 равенства и нито една загуба, вкарал е 24 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Старата Госпожа има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като футболистите и са вкарали 8 попадения и са получили 3 гола във вратата си.

Киево

Съставът на гостите от Киево е 11-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 33 точки (9 победи, 6 равенства и 10 загуби), като в изиграните 25 мача има отрицателна голова разлика 21-30. Като гост съставът е играл 13 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 21 попадения в мрежата.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Киево са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 и получени 8 гола.

Ювентус - Киево - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, Ювентус има само 1 победа, отбора на Киево също е с една победа, а 3 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи у дома с Киево, футболистите на Ювентус са записали една победа с 1-0 през 2009 и 1 равенство 2-2 през Май миналата година.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Ювентус постигна равенство 1-1 като гост на Милан в последната си среща в Италия, а у дома спечели с 3-1 над Катания в предишния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни победи в Серия А, а далеч от дома постигна победа с 1-0 над Дженоа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.