Обосновани Футболни Прогнози

Тотнъм - Манчестър Юнайтед

4 Март 2012 - 18:10
Тотнъм
Манчестър Юнайтед
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.73
1 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед от 28-ия кръг на настоящият сезон в Премиършип на Англия. Треньорът на домакините Хари Реднап извежда своите играчи срещу Червените дяволи на Уайт Харт Лейн.

Фактите за днешната футболна среща:

Тотнъм

Футболистите на домакините от Тотнъм са на трета позиция в класирането с актив от 53 точки, постигнати след 16 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи са успели да реализират 51 гола в противниковата врата и са инкасирали 30 попадения в мрежата си. На своя стадион Уайт Харт Лейн Тотнъм има 13 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 29 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 10 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Шпорите има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 13 и получени 10 гола.

Манчестър Юнайтед

Тимът на гостите от Манчестър Юнайтед е втори в таблицата със събрани 61 точки (19 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона), като в изиграните 26 срещи има голова разлика 63-26. Като гост тимът е изиграл 13 срещи, в които има 9 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 26-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Манчестър Юнайтед имат на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 14 гола и са получили 6 попадения в своята врата.

Тотнъм - Манчестър Юнайтед - преки срещи

В последните 5 срещи между двата противника, Тотнъм няма спечелена нито една победа, отбора на Манчестър Юнайтед има спечелени 4 мача, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 2-11. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу отбора на Манчестър Юнайтед, Домакините от Тотнъм нямат победа - едно равенство 0-0 през миналия сезон и една загуба с 1-3 през 2009 година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините загуби с 2-5 гостуването си на Арсенал в предишния си двубой в шампионата на Англия, а на собствения си терен е в серия от 2 победи с общ резултат 8-1 над Уигън и Нюкасъл.

Съставът на гостите е с 2 поредни успеха и 6 мача без загуба в шампионата на Англия, а като гост постигна успех с 2-1 над Норич в предишната си среща.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.