Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал - Нюкасъл

12 Март 2012 - 22:00
Арсенал
Нюкасъл
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между Арсенал и Нюкасъл от поредния кръг на първенството в Английската Премиършип. Треньорът на домакините Арсен Венгер извежда своите играчи срещу футболистите на Свраките на Емирейтс Стейдиъм в Лондон.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Арсенал

Футболистите на домакините са на 4-та позиция във временното подреждане с 49 точки, събрани след 15 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 мача са вкарали 55 гола във вратата на противниците си и са допуснали 38 попадения в собствената врата. На домашна сцена Арсенал е играл 13 срещи, в които има 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 29 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в собствената си мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Артилеристите са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 17 и получени 7 гола.

Нюкасъл

Гостуващият тим на Нюкасъл се намира на 6-то място в класирането с актив от 44 точки, постигнати след 12 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача е вкарал 39 гола в противниковата врата и е инкасирал 39 попадения в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 13 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 18-24.

В предишните си 6 изиграни срещи за първенство футболистите на Свраките имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-14.

Арсенал - Нюкасъл - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, тимът на Арсенал има 2 победи, отбора на Нюкасъл е записал една победа, а в 2 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 10-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Свраките, играчите на Арсенал са постигнали 1 победа и една загуба - 0-1 в предишното си домакинство през Ноември 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е с 4 поредни успеха в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни победи - 7-1 над Блекбърн и 5-2 над Тотнъм.

Отборът на гостите от Нюкасъл е в серия от 2 поредни равенства в Премиършип на Англия, а при гостуванията си допусна загуба с 0-5 от Тотнъм в последната си среща.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.