Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Франкфурт - Бохум

30 Март 2012 - 19:00
Айнтрахт Франкфурт
Бохум
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да разгледам срещата между футболните отбори на Айнтрахт Франкфурт и Бохум от 28-ия кръг на настоящият шампионат във Втора Бундеслига на Германия. Футболистите на Айнтрахт Франкфурт приемат на Комерцбанк-Арена гостуващия отбор на Бохум.

Ето и фактите за днешния футболен сблъсък:

Айнтрахт Франкфурт

Футболистите на Айнтрахт Франкфурт са на второ място в таблицата с 58 точки, след 17 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 двубоя имат голова разлика 65-27. На своя стадион Комерцбанк-Арена тимът е играл 13 двубоя до момента, в които е записал 9 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 30-9.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Айнтрахт Франкфурт е постигнал 5 победи и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 21 гола и са допуснали 6 попадения от съперниците си.

Бохум

Гостуващият тим на Бохум е 10-ти в класирането със събрани 31 точки, натрупани след 9 победи, 4 равенства и 14 загуби от старта на първенството, като в изиграните 27 срещи има голова разлика 35-45. На чужд терен тимът е изиграл 13 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 24 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Фау Еф Ел е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали 7 гола и са получили 13 гола.

Айнтрахт Франкфурт - Бохум - директни двубои

В последните 3 срещи между двата състава, съставът на Айнтрахт Франкфурт има постигнати 2 успеха, а отбора на Бохум е записал 1 победа, при обща голова разлика 3-3. В последната среща на своя терен с Неизпадащите, футболистите на Айнтрахт Франкфурт са записали една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Айнтрахт Франкфурт е в серия от 4 победи в Германия, като у дома също има 4 последователни успеха.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в първенството, като последната е от Инголщат с 0-1.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.