Обосновани Футболни Прогнози

ЦСКА София - Локомотив София

22 Март 2012 - 20:00
ЦСКА София
Локомотив София
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 2.00
4 - 0
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболната среща в София между ЦСКА и Локомотив от отложения 16-ти кръг на футболното първенство в Българската А ПФГ.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

ЦСКА София

Армейците са трети във временното класиране със събрани 42 точки, записани след 13 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 мача имат положителна голова разлика 37-13. Като домакин съставът на ЦСКА е играл 9 мача досега, в които има 7 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 20 гола в противниковата мрежа и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Армейците е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 12-6.

Локомотив София

Отборът на гостите от Локомотив София е 12-ти в таблицата с актив от 16 точки (4 победи, 4 равенства и 10 загуби), като в изиграните общо 18 мача има отрицателна голова разлика 18-28. При гостуванията си отборът има 8 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 6 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 16 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в А ПФГ съставът на Железничарите има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като Червено-черните са вкарали 3 гола и са инкасирали 7 попадения в мрежата си.

ЦСКА София - Локомотив София - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на ЦСКА София има 3 победи, отбора на Локомотив София не е записал нито една победа, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 14-7. В последните 2 двубоя пред своите привърженици срещу Локомотив София, футболистите на ЦСКА София постигнаха 2 поредни победи - 5-1 през май 2010 и 3-1 през април миналата година.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни победи в България, а на собствения си стадион също е в серия от 2 поредни успеха и е с 4 победи и 1 реми в последните си 5 срещи като домакин.

Отборът на гостите от Локомотив София е с 2 поредни загуби в България, а далеч от дома допусна поражение с 0-1 от Берое в последния си двубой и не е отбелязал гол в последните си 3 визити.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 2.00 Резултат: 4 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.