Обосновани Футболни Прогнози

Серо Портеньо - 3 де Фебреро

30 Ноември 2011 - 23:15
Серо Портеньо
3 де Фебреро
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 19-ия кръг на настоящият футболен сезон в Примера Дивисион на Парагвай между Серо Портеньо и 3 де Фебреро.

Време е за фактите за днешния футболен двубой:

Серо Портеньо

Домакините от Серо Портеньо са трети в таблицата с актив от 33 точки, натрупани след 9 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са отбелязали 30 попадения в противниковата врата и са инкасирали 19 попадения в своята мрежа. Пред собствените си фенове отборът е играл 9 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Серо Портеньо имат в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

3 де Фебреро

Гостуващият състав на 3 де Фебреро е 11-ти във временното подреждане с 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има голова разлика 27-34. Като гост тимът е играл 9 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 14-19.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион, съставът на Червените е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали на противника си 12 гола и са получили 9 попадения в своята врата.

Серо Портеньо - 3 де Фебреро - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, Серо Портеньо има 3 успеха, отбора на 3 де Фебреро не е спечелил нито една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 мача у дома с тима на 3 де Фебреро, футболистите на Серо Портеньо имат 1 победа и 1 равенство - 1-1 през Май тази година.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Серо Портеньо е с 2 поредни успеха в шампионата на Парагвай, а у дома постигна равенство 0-0 с Олимпия Асунсион в предишния си мач и без победа в 2 поредни срещи на своя стадион.

Тимът на гостите от 3 де Фебреро записа равенство 2-2 у дома със Сол де Америка в последния си мач в Парагвай, след 2 поредни успеха, а на чужд терен спечели победа със 7-3 над Генерал Кабалеро в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.