Обосновани Футболни Прогнози

Суонзи - Манчестър Юнайтед

19 Ноември 2011 - 19:30
Суонзи
Манчестър Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да обърна внимание на футболния сблъсък от 12-ия кръг на настоящият сезон в Английската Премиършип между футболните състави на Суонзи и Манчестър Юнайтед. Лебедите излизат срещу Червените дяволи на Либърти Стейдиъм.

Ето и фактите за днешния футболен сблъсък:

Суонзи

Домакините са 10-ти в класирането с актив от 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 11 срещи са отбелязали 12 попадения в противниковата врата и са получили 15 гола в собствената си мрежа. На домашна сцена тима на Суонзи е играл 5 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и няма нито 1 загуба у дома, вкарал е 8 гола във вратата на своите гости и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Лебедите има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Манчестър Юнайтед

Тимът на гостите от Манчестър Юнайтед се намира на втора позиция в таблицата с актив от 26 точки, постигнати след 8 победи, 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя е успял да отбележи 28 гола и е получил 12 попадения в собствената си мрежа. На чужд терен състава е играл 5 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, вкарал е 10 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип съставът на Червените дяволи има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 7 попадения и са инкасирали 8 гола от играчите на своите съперници.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините стигна до реми 0-0 като гост на Ливърпул в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 3 поредни успеха с общ резултат 8-1 над Уест Бромич, Сток Сити и Болтън.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в Англия с по 1-0 над Евертън и Съндърланд, а далеч от дома постигна успех над Евертън в последната си среща, след две поредни равенства по 1-1 със Сток Сити и Ливърпул.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.