Обосновани Футболни Прогнози

Кайзерслаутерн - Байер Леверкузен

18 Ноември 2011 - 21:30
Кайзерслаутерн
Байер Леверкузен
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Кайзерслаутерн и Байер Леверкузен от 13-ия кръг на футболното първенство в Бундеслигата на Германия. Червените излизат срещу Аспирините на своя Фриц Валтер стадион.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Кайзерслаутерн

Футболистите на тима домакин са 12-ти в класирането с 13 точки от 3 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 10 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 15 попадения в собствената врата. На собствения си терен тима на Кайзерслаутерн е изиграл 5 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Лаутерите има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Байер Леверкузен

Гостуващият състав на Байер Леверкузен се намира на 8-мо място в таблицата със събрани 18 точки след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача е вкарал 15 попадения във вратата на противниците си и е получил 16 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е играл 6 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 8 попадения в мрежата на посрещащите го състави и е допуснал 8 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на Аспирините са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 8 попадения и са получили 9 гола в своята мрежа.

Кайзерслаутерн - Байер Леверкузен - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Кайзерслаутерн не е спечелил нито една победа, тима на Байер Леверкузен има 4 победи, а 1 двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 4-13. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Байер Леверкузен, Домакините от Кайзерслаутерн нямат победа - едно равенство и 1 загуба - 0-1 през Април тази година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Кайзерслаутерн е в серия от 2 ремита и 4 поредни мача без загуба в шампионата, а у дома победи с 1-0 Фрайбург в последния си мач.

Отборът на гостите записа равенство 2-2 у дома с Хамбургер в предишния си мач в първенството на Германия, а като гост постигна победа в последната си среща с 1-0 над Фрайбург.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.