Обосновани Футболни Прогнози

Легия Варшава - Заглембие Любин

23 Ноември 2011 - 19:30
Легия Варшава
Заглембие Любин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя от 15-ия кръг на футболния шампионат в Полската Екстракласа между тимовете на Легия Варшава и Заглембие Любин.

Фактите за предстоящия мач:

Легия Варшава

Футболистите на Легия Варшава се намират на второ място в класирането с общ сбор от 26 точки, събрани след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя имат положителна голова разлика 22-9. Пред собствените си верни фенове отборът на Легия е изиграл 6 мача досега, в които има 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 12-5.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласата, футболистите на Легионерите имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали на противника си 8 гола и не са получили гол в своята врата.

Заглембие Любин

Тимът на гостите от Заглембие Любин е на 15-та позиция във временното класиране с актив от 13 точки след 3 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 12-18. При гостуванията си отборът има 5 мача, в които е записал 1 равенство и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 3-8.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Милиционерите са записали 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 гола и са инкасирали 12 попадения в своята мрежа.

Легия Варшава - Заглембие Любин - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, отборът на Легия е постигнал 2 успеха, състава на Заглембие Любин е с една победа, а в 2 срещи двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 10-4. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Заглембие, Домакините от Легия Варшава са записали 1 победа и едно равенство - 2-2 през Април тази година.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините спечели с 3-0 домакинството си на Лехия Гданск в последната си среща в шампионата на Полша и е със 7 мача без загуба в първенството, а на собствения си терен е с 3 последователни победи с общ резултат 7-0 срещу Висла Краков, Видзев Лодз и Лехия Гданск.

Съставът на гостите от Заглембие Любин постигна победа с 1-0 над Полония Варшава в предишната си среща в Полша, а далеч от дома е в серия от 2 загуби - 1-3 от Ягиелония Бялисток и 1-2 от ГКС Белхатов.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.