Обосновани Футболни Прогнози

Уест Хям - Бристъл Сити

1 Ноември 2011 - 21:45
Уест Хям
Бристъл Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе срещата от 15-ия кръг на текущият футболен сезон в Английската Чемпиъншип между Уест Хям и Бристъл Сити.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Уест Хям

Домакините заемат втора позиция във временното класиране с 27 точки, натрупани след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя имат положителна голова разлика 26-13. У дома съставът на Уест Хям има 7 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип тимът на Чуковете е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като е отбелязал 10 попадения и е допуснал 6 гола в мрежата си.

Бристъл Сити

Гостуващият състав на Бристъл Сити е последен 24-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя е вкарал 11 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. Навън тимът има 7 срещи до момента, в които е с 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 7 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип тимът на Червеношийките има в актива си една победа и 5 загуби, при голова разлика 5-14.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Уест Хям е с 2 поредни успеха в шампионата на Англия, а у дома е също е с 2 поредни победи с общ резултат 7-2 над Блекпул и Лестър.

Тимът на гостите постигна победа с 2-1 като гост над Барнзли в последната си среща в първенството на Англия, след 5 поредни загуби в шампионата и 3 поредни неуспеха далеч от дома.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.