Обосновани Футболни Прогнози

Вади Дегла - Ал Гуна

2 Ноември 2011 - 16:45
Вади Дегла
Ал Гуна
Прогноза: X2
Коефициент: 1.65
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния двубой от 5-ия кръг на сезона във Висшата Лига на Египет между тимовете на Вади Дегла и Ал Гуна.

Информацията за предстоящия мач:

Вади Дегла

Играчите на Вади Дегла са 8-ми във временното класиране с общ актив от 6 точки след 2 победи и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 срещи са вкарали 4 гола и са получили 3 попадения в собствената си мрежа. У дома съставът на Вади Дегла е играл един мач досега, в който допусна загуба с 1-2 от Харас Ел Хедуд.

В предишните си 6 мача за първенство футболистите на Вади Дегла са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали на противника си 8 гола и са инкасирали 7 попадения в своята мрежа.

Ал Гуна

Тимът на гостите от Ал Гуна е на 6-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, след една победа и 3 равенства, като отбора все още е без загуба от старта на шампионата, а в изиграните 4 мача има положителна голова разлика 9-6. Навън съставът има 2 срещи, в които записа 2 равенства, при обща голова разлика 4-4.

В последните си 6 изиграни мача за първенство отборът на Ал Гуна е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали 11 гола и са допуснали 8 гола в своята врата.

Вади Дегла - Ал Гуна - преки срещи

В предишните 2 срещи между двата противника, тимът на Вади Дегла има 2 успеха, а отбора на Ал Гуна няма нито един успех, при общо голово съотношение 5-1. В предишната среща у дома с тима на Ал Гуна, Домакините от Вади Дегла победиха с 3-1 през Май тази година.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Вади Дегла спечели с 1-0 като гост на Петроджет Суец в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си е с 2 поредни загуби за първенство.

Съставът на Ал Гуна е с 2 поредни ремита в Египет, а при гостуванията си също е с 2 поредни равенства - 3-3 с ЕНППИ Кайро и 1-1 с Ал Ахли Кайро.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.65 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.