Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс Прага - Баник Соколов

9 Ноември 2011 - 15:00
Бохемианс Прага
Баник Соколов
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на първенството в Чехия във 2-ра Лига между футболните състави на Бохемианс Прага и Баник Соколов.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Бохемианс Прага

Домакините са втори в класирането с актив от 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи имат голова разлика 20-13. На собствения си терен Бохемианс Прага е играл 7 мача до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 9 гола в мрежата на своите гости и е допуснал 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Бохемианс Прага имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-10.

Баник Соколов

Гостуващият отбор на Баник Соколов е на 4-та позиция в класирането с общ актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 14 срещи има положителна голова разлика 21-14. На чужд терен отбора е играл 7 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на противниците си и е получил 6 гола в собствената си мрежа.

В предишните си 6 официални срещи във 2-ра Лига футболистите на Баник Соколов са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 8 гола и са инкасирали 6 попадения от своите съперници.

Бохемианс Прага - Баник Соколов - преки срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата отбора, тимът на Бохемианс Прага е с една победа, а отбора на Баник Соколов също е спечелил една среща, при общо голово съотношение 1-1. В последната среща пред своите фенове със състава на Баник, Домакините от Бохемианс спечелиха с 1-0 през 2007 година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините допусна поражение с 0-3 като гост на Тескома Злин в последната си среща в Чехия, а при домакинствата си е в серия от 2 победи - 3-2 над Спарта Прага Б и 1-0 над Баник Мост.

Отборът на Баник Соколов стигна до нулево равенство с Баник Мост в последния кръг в първенството на Чехия и е без победа в 3 поредни визити - 2 равенства и загуба с 1-2 от Карвина.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.