Обосновани Футболни Прогнози

Видима Раковски - Черно море

11 Ноември 2011 - 14:30
Видима Раковски
Черно море
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.57
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Видима Раковски и Черно море от поредния кръг на футболния сезон в А ПФГ на България.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Видима Раковски

Домакините от Видима Раковски са 14-ти в класирането с актив от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 мача имат голова разлика 7-22. На собствения си стадион Раковски Видима Раковски е изиграл 5 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 5 гола в противниковата мрежа и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Видима Раковски имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 10 получени гола.

Черно море

Гостуващият отбор на Черно море е 6-ти в класирането с актив от 20 точки след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи е отбелязал 15 попадения и е получил 6 гола в собствената си мрежа. На чужд терен тима е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в А ПФГ отборът на Моряците има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 7 попадения и са получили 3 гола в своята врата.

Видима Раковски - Черно море - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Видима Раковски няма нито 1 победа, а отбора на Черно море има 5 успеха, при общо голово съотношение 0-17. В последните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Черно море, Домакините от Видима Раковски допуснаха 2 поредни загуби - 0-3 през 2008 и 0-1 през миналия сезон.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Видима Раковски стигна до реми 1-1 като гост на Славия в предишната си среща в България, а на собствения си стадион постигна успех в предишния си двубой с 1-0 над Светкавица Търговище.

Отборът на гостите от Черно море постигна победа с 2-0 във Варна над Берое в предишния кръг в първенството на България, а далеч от дома загуби с 0-1 от Локомотив Пловдив в предишната си среща.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.