Обосновани Футболни Прогнози

Генк - Кортрийк

5 Ноември 2011 - 21:00
Генк
Кортрийк
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Белгия между тимовете на Генк и Кортрийк.

Информация за предстоящия двубой:

Генк

Футболистите на състава домакин са на 6-та позиция във временното класиране с общ актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 23 попадения и са получили 18 гола във вратата си. Като домакин тимът е изиграл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-4.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Генк имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-9.

Кортрийк

Тимът на гостите от Кортрийк е 5-ти в класирането с общ актив от 20 точки, натрупани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи има голова разлика 18-12. Далеч от дома тимът е играл 6 двубоя досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Кортрийк са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

Генк - Кортрийк - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата противника, отборът на Генк е спечелил 1 победа, Кортрийк е с 3 успеха, а в един мач двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 5-7. В предишните 2 срещи у дома срещу Кортрийк, играчите на Генк са записали 1 победа и 1 равенство, като спечелиха последното си домакинство с 3-2 през Януари тази година.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Генк е в серия от 2 последователни успеха в Белгия, а на своя стадион постигна успех с 2-0 над РАЕК Монс в последната си среща.

Отборът на гостите от Кортрийк също е в серия от 2 последователни победи в шампионата на Белгия, а далеч от дома спечели с 4-1 над Локерен в последния си мач, след равенство и 4 поредни загуби навън от началото на сезона.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.