Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив София - Монтана

13 Ноември 2011 - 14:30
Локомотив София
Монтана
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между Локомотив София и Монтана от поредния кръг на шампионата в Българската А ПФГ.

Фактите за днешния футболен сблъсък:

Локомотив София

Домакините от Локомотив София заемат 11-то място в класирането с общ сбор от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са вкарали 15 гола в противниковата врата и са допуснали 21 гола в собствената си мрежа. На собствения си терен съставът на Локомотив има 6 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 9 гола в мрежата на своите гости и е получил 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Локомотив София са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали на противника си 3 попадения и са получили 12 гола.

Монтана

Съставът на гостите от Монтана заема 10-то място в класирането с общ сбор от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 12 двубоя е вкарал 10 гола и е допуснал 19 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 6 двубоя, в които е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в А ПФГ тимът на Монтана има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 2-6.

Локомотив София - Монтана - директни мачове

В последните 4 играни двубоя между двата състава, Железничарите имат 3 победи, отбора на Монтана няма спечелена нито един пълен успех, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 4-0. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Монтана, футболистите на Локомотив София имат една победа и 1 равенство, като спечелиха последното си домакинство с 2-0 през Февруари тази година.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Локомотив София е в серия от 2 последователни поражения в първенството на България, а в София също е с 2 последователни поражения - 0-1 от Ботев Враца и 1-2 от Литекс.

Тимът на Монтана записа равенство 0-0 у дома с последния Светкавица Търговище в предишния си мач в първенството на България, а при визитите си допусна поражение в последния си мач с 0-3 от Лудогорец в Разград.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.