Обосновани Футболни Прогнози

Тотнъм - Астън Вила

21 Ноември 2011 - 22:00
Тотнъм
Астън Вила
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на шампионата в Английската Премиършип между Тотнъм и Астън Вила. Треньорът на Шпорите извежда своите футболисти срещу играчите на Вила на Уайт Харт Лейн.

Ето и информацията за днешния футболен мач:

Тотнъм

Домакините са 5-ти в таблицата с актив от 22 точки, записани след 7 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя са вкарали 21 гола и са инкасирали 15 попадения в мрежата си. Пред своите фенове Тотнъм е изиграл 4 мача до момента, в които е записал 3 победи и 1 загуба, вкарал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип отборът на Шпорите е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 14 и получени 7 гола.

Астън Вила

Отборът на гостите от Астън Вила е 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 16-15. Навън тимът има 5 мача досега, в които е с 4 равенства и една загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 гола в собствената си мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип футболистите на Вила имат 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-11.

Тотнъм - Астън Вила - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Тотнъм е постигнал 3 успеха, състава на Астън Вила е с 1 победа, а една среща е завършила реми, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Вила, играчите на Тотнъм са записали 1 победа и 1 загуба, като спечелиха с 2-1 на своя стадион през миналия шампионат.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Тотнъм е в серия от 3 успеха в Англия и 7 победи и 1 реми в последните си 8 срещи, а на собствения си терен е с 3 последователни успеха.

Отборът на Астън Вила постигна успех с 3-2 срещу Норич у дома в предишната си среща в Англия, а на чужд терен стигна до равенство 2-2 срещу Съндърланд в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.