Обосновани Футболни Прогнози

Кьолн - Борусия М'Гладбах

25 Ноември 2011 - 21:30
Кьолн
Борусия М'Гладбах
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Кьолн и Борусия М'Гладбах от поредния кръг на първенството в Бундеслигата на Германия.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Кьолн

Домакините от Кьолн са на 11-та позиция в таблицата с временното класиране с 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи са вкарали 20 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 26 попадения в мрежата си. Като домакин съставът е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-6.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига съставът на Кьолн е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 и получени 11 гола.

Борусия М'Гладбах

Отборът на гостите от Борусия М'Гладбах се намира на трета позиция в класирането с актив от 26 точки, записани след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 срещи е успял да отбележи 20 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 9 гола в мрежата си. На чужд терен отбора има 6 мача досега, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 4-4.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на Жребците са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 и получени 6 гола.

Кьолн - Борусия М'Гладбах - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата противника, съставът на Кьолн не е постигнал нито 1 победа, отбора на Борусия М'Гладбах е с 3 успеха, а в 2 срещи двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-14. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Жребците, футболистите на Кьолн нямат победа - 1 равенство и 1 загуба - 0-4 през Ноември 2010 година .

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Кьолн допусна загуба с 2-3 като гост на Вердер Бремен в последния кръг в шампионата на Германия, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни успеха с общ резултат 7-0 над Хофенхайм, Хановер 96 и Аугсбург.

Съставът на гостите от Борусия М'Гладбах е с 3 поредни победи в Германия, последната от които с 5-0 у дома над Вердер Бремен, а на чужд терен постигна победа с 2-1 над Херта Берлин в последния си мач, след 2 поредни поражения на чужд терен с по 0-1 от Фрайбург и Хофенхайм.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.