Обосновани Футболни Прогнози

Комерсиантес Унидос - Алианса Атлетико

5 Юли 2017 - 23:30
Комерсиантес Унидос
Алианса Атлетико
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска попаднах на двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Перу в Примера Дивисион между футболните отбори на Комерсиантес Унидос и Алианса Атлетико. Комерсиантес Унидос излизат срещу Алианса Атлетико на Хуан Малдонадо Гамара.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Комерсиантес Унидос

Домакините от Комерсиантес Унидос се намират на втора позиция в класирането с 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 двубоя са вкарали 12 попадения и са получили 9 гола в собствената мрежа. Пред собствените си верни фенове съставът на Комерсиантес Унидос има 3 двубоя, в които има 3 последователни победи, при голова разлика 7-2.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Комерсиантес Унидос са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

Алианса Атлетико

Гостуващият отбор на Алианса Атлетико е 15-ти в класирането с 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи е реализирал 7 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 13 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 3 мача, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 3-6.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Алианса Атлетико са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 11 получени гола.

Комерсиантес Унидос - Алианса Атлетико - директни срещи

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Комерсиантес Унидос има постигнатa една победа, а състава на Алианса Атлетико също е записал една победа, при обща голова разлика 4-3. В предишната среща пред своите почитатели с състава на Алианса Атлетико, Домакините от Комерсиантес Унидос са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Комерсиантес Унидос има загуба в предишния си двубой в шампионата на Перу, а у дома е с 4 победи.

Съставът на Алианса Атлетико е с 2 последователни загуби в Перу, а като гост има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.