Обосновани Футболни Прогнози

Лонгфорд Таун - Кабинтили

1 Юли 2017 - 21:30
Лонгфорд Таун
Кабинтили
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между Лонгфорд Таун и Кабинтили от 18-ия кръг на първенството в Първа Дивизия на Ирландия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Кабинтили.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Лонгфорд Таун

Лонгфорд Таун са 5-ти във временното класиране с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи са отбелязали 19 попадения във вратата на противниците си и са получили 16 гола в своята врата. Като домакин тимът на Лонгфорд Таун има 8 мача досега, в които има 4 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Лонгфорд Таун е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 9 гола и са получили 5 гола.

Кабинтили

Гостуващият отбор на Кабинтили заема 6-то място в класирането с общ актив от 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 17 срещи е отбелязал 23 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 22 гола в мрежата си. Като гост отборът има 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Кабинтили имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 10 гола.

Лонгфорд Таун - Кабинтили - преки срещи

В последните 2 сблъсъка между двата отбора, съставът на Лонгфорд Таун няма постигната нито 1 победа, отбора на Кабинтили е постигнал една победа, а в един двубой двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 0-2. В предишната среща у дома с отбора на Кабинтили, футболистите на Лонгфорд Таун нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Лонгфорд Таун постигна равенство в предишната си среща в шампионата на Ирландия, а у дома е с 2 поредни успеха.

Съставът на Кабинтили е с 2 поредни загуби в Ирландия, а при визитите си има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.