Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - КА Акурейри

9 Юли 2017 - 20:00
Гриндавик
КА Акурейри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между футболистите на Гриндавик и КА Акурейри от 10-ия кръг на футболния сезон в Исландия в турнира Висша Лига. Треньора на домакините извежда на Гриндавикурвьолур своите футболисти срещу футболистите на КА Акурейри.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Гриндавик

Футболистите на Гриндавик са 2-ри в таблицата с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и една загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя са отбелязали 14 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 10 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Гриндавик е изиграл 5 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 8 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Гриндавик имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са получили 4 попадения.

КА Акурейри

Гостуващият отбор на КА Акурейри е 6-ти в класирането с актив от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача е успял да отбележи 16 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на КА Акурейри има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са получили 9 попадения от противниковите футболни отбори.

Гриндавик - КА Акурейри - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Гриндавик има записани 2 успеха, отбора на КА Акурейри няма спечелена нито една победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 6-3. В последните 2 срещи у дома с КА Акурейри, играчите на Гриндавик са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините стигна до реми в последния кръг в Исландия, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на гостите от КА Акурейри е с 2 последователни загуби в шампионата на Исландия, а при гостуванията си допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.