Обосновани Футболни Прогнози

Кануън - Улсан Хюндай

19 Юли 2017 - 13:30
Кануън
Улсан Хюндай
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на мача от 22-ия кръг на текущият сезон в Южна Корея в К-Лига Класик между футболните състави на Кануън и Улсан Хюндай. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Улсан Хюндай на Каннин.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Кануън

Кануън са на 4-та позиция в класирането с актив от 34 точки, записани след 9 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат голова разлика 35-32. На собствения си стадион отборът има 10 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 16-13.

В последните си 6 официални срещи в К-Лига Класик съставът на Кануън има в актива си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 9 получени гола.

Улсан Хюндай

Гостуващият тим на Улсан Хюндай е 2-ри в класирането с актив от 38 точки, записани след 11 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 21 мача има отрицателна голова разлика 22-24. Навън тимът има 10 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-17.

В предишните си 6 официални срещи в К-Лига Класик футболистите на Улсан Хюндай имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 7 гола и са получили 8 попадения от противниковите тимове.

Кануън - Улсан Хюндай - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата състава, Кануън има записанa една победа, а отбора на Улсан Хюндай е спечелил 4 победи, при обща голова разлика 5-10. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Улсан Хюндай, Домакините от Кануън нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни равни срещи в шампионата, а на собствения си терен стигна до реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Южна Корея, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.