Обосновани Футболни Прогнози

Нефтохимик Бургас - Лудогорец Разград II

31 Юли 2017 - 18:30
Нефтохимик Бургас
Лудогорец Разград II
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе двубоя от 3-ия кръг на текущото първенство в България във Втора ПФЛ между футболните отбори на Нефтохимик Бургас и Лудогорец Разград II.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Нефтохимик Бургас

Нефтохимик Бургас са 14-ти във временното подреждане с нула точки след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 1-2. На своя стадион тимът все още няма изиграна среща до момента, като все още не е реализирал нито един гол в мрежата на своите гости и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора ПФЛ играчите на Нефтохимик Бургас са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-10.

Лудогорец Разград II

Отборът на гостите от Лудогорец Разград II е 5-ти в таблицата със събрани 3 точки, след 1 победа от началото на новия шампионат, като има положителна голова разлика 2-1. На чужд терен тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и все още не е допуснал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора ПФЛ съставът на Лудогорец Разград II има на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са отбелязали 11 гола и са инкасирали 7 попадения.

Нефтохимик Бургас - Лудогорец Разград II - преки мачове

В последните 2 изиграни мача между двата съперника, Нефтохимик Бургас няма постигната нито една победа, отбора на Лудогорец Разград II е постигнал една победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща у дома с тима на Лудогорец Разград II, футболистите на Нефтохимик Бургас нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Лудогорец Разград II е в серия от 3 поредни успеха в първенството, а при визитите си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.